Klantenservice

Hoe kan ik de bestelling betalen?
Uw bestelling bij Sams Kadootje (SamsKadootje.nl) kun je op twee manieren betalen:

 • via iDEAL
 • via Bancontact / Mister Cash (Voor Belgische Klanten).

Wat zijn de verzendkosten?
Voor het verzenden binnen Nederland brengen wij € 7,25 verzendkosten in rekening. Voor verzendingen naar België berekenen wij € 10,95 verzendkosten. We sturen altijd een e-mail wanneer de bestelling op de post gaat.

Kan ik de bestelling ook ophalen?
Het is ook mogelijk uw bestelling af te halen, dit kan uitsluitend op afspraak.

Wanneer wordt de bestelling verzonden?
We proberen de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Maar dit gebeurt uiterlijk binnen 4-10 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Met uitzondering van de producten waarbij een andere levertermijn staat vermeld. Over de verzending van de bestelling word je altijd via e-mail op de hoogte gebracht.

Hoe kan ik een artikel ruilen?
De artikelen die je via Sams Kadootje (SamsKadootje.nl) hebt gekocht, kun je zonder opgaaf van een reden ruilen. Dit moet je doen binnen 7 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Dit geldt ook voor artikelen die in de uitverkoop zijn gekocht.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • De artikelen die je wilt ruilen of retourneren moet je van tevoren per e-mail aanmelden. Stuur een mail naar info@samskadootje.nl en vermeld daarin jouw ordernummer en de artikelen die je wilt ruilen en voor welke artikelen je deze wilt ruilen. Wanneer je de artikelen niet van tevoren aanmeldt, kunnen we deze niet in behandeling nemen.
 • Wacht met het terugsturen van de artikelen tot je een e-mail van ons terug hebt gehad.
 • De artikelen stuur je op jouw kosten en risico naar Sams Kadootje (SamsKadootje.nl), Distelstraat 36, 5643HW Eindhoven. Een onvoldoende gefrankeerde retourzending nemen we niet aan.
 • Wanneer je een artikel wilt ruilen, nemen we eenmalig de verzendkosten om het nieuwe artikel toe te sturen voor onze rekening. Dus niet bij ruiling op ruiling.
 • Wanneer we een fout of gebrekkig artikel hebben verzonden, wordt het artikel kosteloos omgeruild voor het bestelde artikel. Het niet bestelde artikel moet je onbeschadigd en in de originele verpakking terugsturen. Daarnaast mogen artikelen die van bijvoorbeeld stof zijn gemaakt geen “vieze” geurtjes bevatten.
 • Wanneer je het artikel retourneert, storten we het aankoopbedrag minus de verzendkosten binnen 14 werkdagen terug op de rekening waar de bestelling mee betaald is.

Let bij ruilen op het volgende:

 • Artikelen die speciaal voor jou zijn besteld, nemen we niet retour.
 • De artikelen moeten in ongedragen, onbeschadigde en met alle aangehechte of aangebrachte kaartjes terug gestuurd worden. Daarnaast mag de kleding geen “vieze” geurtjes bevatten.

Hoe kan ik een artikel retourneren?
De artikelen die je via Sams Kadootje (SamsKadootje.nl) hebt gekocht, kun je zonder opgaaf van een reden retourneren. Dit moet je doen binnen 7 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Dit geldt ook voor artikelen die in de uitverkoop zijn gekocht. Artikelen die speciaal voor jou zijn besteld, nemen we niet retour.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • De artikelen die je wilt retourneren moet je van tevoren per e-mail aanmelden. Stuur een mail naar info@samskadootje.nl en vermeld daarin jouw ordernummer. Wanneer je de artikelen niet van tevoren aanmeldt, kunnen we deze niet in behandeling nemen.
 • Wacht met het terugsturen van de artikelen tot je een e-mail van ons terug hebt gehad.
 • De artikelen stuur je op jouw kosten en risico naar Sams Kadootje (SamsKadootje.nl), Distelstraat 36, 5643HW Eindhoven. Een onvoldoende gefrankeerde retourzending nemen we niet aan.
 • Wanneer je een artikel wilt retourneert, nemen we eenmalig de verzendkosten om het nieuwe artikel toe te sturen voor onze rekening. Dus niet bij ruiling op ruiling.
 • Wanneer we een fout of gebrekkig artikel hebben verzonden, wordt het artikel kosteloos omgeruild voor het bestelde artikel. Het niet bestelde artikel moet je ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking terugsturen.
 • Wanneer je het artikel retourneert, storten we het aankoopbedrag minus de verzendkosten binnen 14 werkdagen terug op de rekening waar de bestelling mee betaald is.

Let bij ruilen en retour op het volgende:

 • Artikelen die speciaal voor jou zijn gemaakt, nemen we niet retour.
 • De artikelen moeten in onbeschadigde, ongeopende verpakkingen en met alle aangehechte of aangebrachte kaartjes terug gestuurd worden. Daarnaast mogen artikelen die van bijvoorbeeld stof zijn gemaakt geen “vieze” geurtjes bevatten.

Typ-, spel-, of taalfouten

Bij bepaalde bestellingen is het mogelijk om een naam of tekst te laten bedrukken, u bent zelf verantwoordelijk voor het juist aanleveren van de tekst. Voor eventuele typ-, spel-, of taalfouten zijn wij niet aansprakelijk.